IMF: 美国或在未来3年 提升5%经济产出

(图 / 互联网)

据香港RTHK新闻网站报道,有分析学家认为,这项措施也可能让美国今年的经济增长提升1.25%左右,但对于全球经济的影响则需另行评估。

根据国际货币基金组织(IMF)的消息指出,以初步的估算,美国总统拜登提出的1亿9000万美元刺激经济配套,或将让美国在未来3年内,提高5%的经济产出。

有分析学家认为,这项措施也可能让美国今年的经济增长提升1.25%左右,但对于全球经济的影响则需另行评估。

IMF估计,美国将颠覆去年的经济萎缩情况,让今年的经济增长达到5.1%,2022年则维持在2.5%。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: