Categories
Sharing 个人分享

中国针对新疆课题 猛烈抨击外国相关品牌

中国针对新疆课题,猛烈抨击外国服装和鞋类品牌。

中国政府批评瑞典服装零售品牌 H&M 在去年3月表示,将停止从中国西北地区购买棉花。

H&M联同其他品牌如爱迪达斯和耐克,则针对该地区有关强迫劳动的报告表示关注。

随着西方针对被指控在新疆地区侵犯人权的中国官员实施制裁之后,中国国家电视台也在昨天(25/3)呼吁抵制 H&M 。

中国著名艺人,包括王一博也宣布将打破与H&M 和 耐克的代言合同。

H&M 也不再出现在一些受欢迎的中国电子商务平台。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s