Categories
Sharing 个人分享

英女王明年登基满70年 英国将举办四天庆祝活动

(图 / 维基百科)

英国政府将在明年的这个时候,为伊丽莎白二世登基70周年举行连续四天的庆祝活动。

明年是95岁英国君主伊丽莎白二世的白金禧年。白金汉宫在当地时间星期三宣布,在明年6月2号到5号的长周末假期中,举办一系列的社区和公众活动,为英女王庆贺。

开场的是由1千400名军人组成的阅兵仪式。随后则会在英国圣保罗大教堂举办一场感恩祷告仪式。

四天的庆祝活动也会有现场演唱会表演。据官方所说,表演的阵容是世界级的娱乐巨星,但并没有透露具体的嘉宾名单。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s