Categories
Sharing 个人分享

16%国人认为 2020年工作时间更长

调查发现,百分之16的本地受访者认为,他们在2020年的工作时间更长。

人力资源公司任仕达展开的调查显示,因为2019冠状病毒疾病疫情,工作时间或薪水减少的受访者则占到百分之14。

另外,百分之74的受访者把工作生活平衡和吸引人的薪资福利列为寻找理想雇主的最重要员工价值主张。

其他价值主张还包括工作保障、职业发展规划和舒适的工作环境,分别都有6成左右的受访者这么认为。

任仕达是在今年1月向全球34个市场的超过19万人展开调查,当中有3千多名本地人受访。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s