Categories
Sharing 个人分享

美国要求缅甸军政府 立即释放被拘捕的美国记者

一名美国国务院官员要求缅甸军政府,立即释放被拘捕的两名美国记者。

美国副国务卿谢尔曼也对两名记者的拘捕表示深度关注,并敦促当局释放及允许他们回家和家人团聚。

正在访问曼谷的谢尔曼表示,一个独立和自由的媒体,是一个繁荣、具有韧性和自由的社会所应该拥有的。

她也说,缅甸军政府对两名美国记者的拘捕,以及对其他记者使用暴力,严重打击了当地的言论自由,是不可被容忍的。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s