Categories
Sharing 个人分享

中国坚决反对美国干涉内政

中国坚决反对美国干涉内政,尤其是香港的事务。

美国外交部发言人日前发布文告,认为香港《苹果日报》停刊是在破坏当地的新闻自由,并呼吁中国确保香港的高度自治。

对此,中国外交部发言人赵立坚表示,香港特区政府、中国驻香港特别行政区联络办公室,以及驻香港的国安公署已经就有关问题,作出了回应。

中国政府支持香港特区政府和当地警方依法履职,并坚决反对美国干涉香港事务以及中国的内政。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s