Categories
Sharing 个人分享

香港《饮食男女》宣布停刊

香港壹传媒旗下杂志《饮食男女》宣布停刊。

1997年创刊的《饮食男女》,其总编辑潘惠卿昨天在网上发表一篇名为《总编辑的话》,宣布该杂志从昨天起正式停刊。

潘惠卿也在文中表示,随着纸质媒体沒落,《饮食男女》在2015年与当地的另一本杂志《壹周刊》合并。

之后,《饮食男女》在2017年结束纸版,并在2019年与《苹果日报》合并。

香港保安局上星期引用了香港国安法,冻结壹传媒旗下的《苹果日报》资产,使得报章所属的壹传媒有限公司,旗下的其他产品也受影响。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s