Categories
Sharing 个人分享

新中航航局签署谅解备忘录 提升航空交通管理能力

新加坡民航局与中国民航局空中交通管理局签署谅解备忘录,以提升航空交通的管理能力。

根据双方联合发布的文告,两个机构将落实国际民航组织制定的全球空中航行计划。

双方也会寻求发展新的航空交通管理概念、解决方案和技术,以推进双边和区域航空交通管理能力。

另外,双方将互相利用彼此的优势和经验,加快学习曲线,以及解决2019冠状病毒疾病新常态对航空交通管理发展能力带来的挑战与长期影响。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s