Categories
Sharing 个人分享

美国赠越南 200万剂莫德纳冠病疫苗

(图 / 莫德纳)

美国驻河内大使馆在当地时间星期六表示,越南已经接获来自美国捐赠的200万剂2019冠状病毒疾病疫苗。

当地所获的疫苗是由美国制药厂莫德纳所生产的冠病疫苗。当局表示,这些疫苗可帮助越南目前严峻的疫情。

据了解,美国是透过冠病疫苗全球获取机制,将200万剂的疫苗捐赠给越南。这批疫苗相信是美国总统拜登先前承诺捐出的8000万剂疫苗的一部分。

越南早前已通过冠病疫苗全球获取机制,接获了约600万剂的冠病疫苗。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s