Categories
Sharing 个人分享

公众可通过智能聊天机器人 通报相关社区问题

作为全国人工智能策略的一部分,我国在通讯应用程序Whatsapp和Telegram推出人工智能聊天机器人。

社区事务署和智慧国及数码政府工作团联合发布文告为测试版的OneService聊天机器人举行推介。

这个聊天机器人能让国人轻松通过手机通报相关的社区问题。

公众只需要发送Whatsapp简讯到98219004或是通过Telegram上的@OneServiceSG Bot,就能与聊天机器人展开对话。

在推出测试版聊天机器人之前,社区事务署和政府科技局已经让450名公众试用了该服务,试用者普遍认为聊天机器人容易使用,可以准确识别公众面对的问题。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s