Categories
News 新闻报道

装罐瑕疵或导致微生物污染 南非蔬菜罐头产品被召回

由于装罐瑕疵可能导致的微生物污染,新加坡食品局指示回收1个南非品牌的一系列蔬菜罐头产品。

食品局发布文告表示,受影响产品是南非品牌KOO的一系列罐头产品,这包括,茄汁豆罐头、奶油玉米和咖喱杂菜罐头等。

澳大利亚新西兰食品标准局已经发布警示回收产品,由于受影响产品被进口到我国,食品局因此指示进口商回收产品。

目前回收工作已经完成。

当局吁请已经购买受影响产品的公众不要食用产品。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s