Categories
News 新闻报道

美国在阿富汗喀布尔疏散行动将继续

美国总统拜登表示,美国在阿富汗喀布尔的疏散行动将继续。

他在白宫发表讲话时指出,美方不会让恐怖分子停止该国的任务,并强调,美国将不会原谅那些发动喀布尔国际机场袭击的人以及想要伤害美国的人。

他说,美方将不会忘记,一定会追捕到底,让袭击者付出代价。

拜登同时透露,他已经指示指挥官制定计划,打击极端组织伊斯兰国的分支伊斯兰国-呼罗珊省的资产和设施等。

他表示,这些恐怖分子将不会胜利,美国会拯救当地美国人,并让阿富汗盟友离开。

袭击造成至少60名阿富汗人和13名美国军人身亡。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s