Categories
News 新闻报道

国大成立新设计与工程学院

新加坡国立大学属下的设计与环境学院以及工程学院,将在新学年里,合并为新的设计与工程学院。

国大表示,这是为了提升设计与工程学科的教学与研究。

新的学院预计将在今年11月正式成立,设计与环境学院以及工程学院的所有学生,到时都会被归入新的学院里。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s