Categories
News 新闻报道

拜登: 可防止气候变化造成的破坏 变得更糟

美国总统拜登表示,虽然无法完全扭转局面,但可以防止气候变化造成的情况变得更糟。

他是在星期二(7/9) 在新泽西州萨默塞特县应急管理培训中心发表讲话时说,美国全国各地都受到极端天气的影响。

政府必须以减轻气候变化破坏性影响的方式来应对野火、飓风、龙卷风、洪水和其他极端天气的威胁。

白宫星期二(7/9)要求国会,追加两百40 亿美元,以支付 因飓风艾达 和其他自然灾害 所造成的费用。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s