Categories
News 新闻报道

美国把今年9月10日到12日 定为全国祈祷和纪念日

今天(11/9)是美国9-11事件20周年。

美国总统拜登在当地时间星期四(9/9)宣布,把今年的9月10号到12号,定为全国祈祷和纪念日。

他在白宫发布的文告中,请求美国人民通过祈祷、沉思、纪念仪式等方式,来纪念和缅怀 2001年9月11号的遇难者和他们的亲人。同时也邀请世界各地的人们,参加这一纪念活动。

发生在20年前的9-11袭击事件,共造成将近3千人死亡。拜登会访问所有三个9-11纪念地,向遇难者表达敬意。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s