Categories
News 新闻报道

拜登: 美国不会和其他国家冷战

美国总统拜登首次以美国总统的身份,在联合国大会上发表讲话。

他在会中表示, 美国不会寻求和其他国家, 进行任何新的冷战。

拜登在出席大会前,曾同联合国秘书长古特雷斯会晤时表示,美国与联合国建立了强有力的合作伙伴关系。这比以往任何时候都来得重要。

他也强调,没有一个国家,能够单独解决重大的问题。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s