Categories
News 新闻报道

维文医生出访美国9天 参与联合国大会和工作访问

外交部长维文医生从今天起,将出访美国9天,出席联合国大会以及其他的工作访问。

维文是在社交网站Facebook表示,自己已在前往联合国大会的途中,病重申新加坡将给予联合国,以及多边主义最大的支持。

在会中,各国领袖将讨论目前需要证实的课题,如2019冠状病毒疾病、气候变化和数码时代的课题等。

维文认为,这些议题,对新加坡这个弹丸小国而言,尤其重要。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s