Categories
News 新闻报道

超过160人获颁 社区护理人力资源发展奖

共有超过160人获颁2021年的社区护理人力资源发展奖。

卫生部兼人力部高级政务部长许宝琨医生,今天(23/9)以线上的方式,出席了今年的颁奖典礼。

他表示,今年是自这项奖项在2017年成立以来,获奖人数做多的一次。

他在致辞时表示,他尤其感谢所有得奖者在这艰难的时刻,仍然愿意花心思自我提升,并且为社区护理领域做出贡献。

社区护理人力资源发展奖是颁给在社区护理领域任职的护理人员,帮助发展他们的事业。

当局也希望能通过颁发奖项,能吸引刚加入社区护理领域的人员接受更多培训,以让他们能可以更好地融入在这个行业中。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s