Categories
News 新闻报道

我国10月发售首批总额26亿元政府债券 

我国将在下个月(10月)发售首批总额达26亿元的政府债券 ,以资助基础设施项目。

新加坡金融管理局指出,无论是机构投资者或散户投资者,都可以在 下个月 发行之前,于这个月 28 号提出申购。

这批为期30年的新加坡政府基础设施债券,将在2051年10月1号到期。

这也是国会在今年5月,通过 国家重大建设借贷法令后,首批发售的 新加坡政府 基础设施债券。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s