Categories
News 新闻报道

国防部和武装部队 有一套心理健康支持系统

国防部和武装部队有一套心理健康支持系统,以保障全职国民服役人员的心理健康。

国防部长黄永宏医生在书面答复惹兰勿刹集选区议员文礼佳博士的询问时说,作为心理健康训练的一部分,新兵在基本军事训练期间被教导如何识别不寻常的心理迹象。

武装部队指挥官接受培训,以识别心理健康问题,并会定期向服役人员了解问题和提供帮助。需要专业帮助的服役人员则可以向辅导员等人员寻求支持。

黄永宏表示,疫情局势不断演变,当局将继续关注疫情带来的挑战,并为服役人员的心理健康提供援助。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s