Categories
News 新闻报道

韩国电信互联网服务 遭黑客袭击

韩国电信旗下的互联网服务在当地时间今天(25/10)遭到黑客攻击,服务一度中断。

韩国电信的有线和无线互联网服务,在早上11点左右被分布式拒绝服务袭击,网络中断接近1个小时。不少韩国各地的用户,都受到影响。

互联网服务遭到攻击后,证券交易系统、上网搜寻服务,甚至是商铺支付系统等都因为互联网受到影响,也因此瘫痪。

互联网的服务目前已经恢复正常,虽然部分地区的修复工作还在进行中。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s