Categories
News 新闻报道

美国白宫将召开紧急会议 商讨乌克兰危机

美国白宫将召开紧急会议,讨论如何应对当前的乌克兰危机。

据外国媒体报道,美国白宫在当地时间昨天(23/2)表示,七国集团成员国领袖,将在当地时间今天 (24/2) 通过线上的方式召开紧急会议,讨论如何应对目前乌克兰的危机。

七国集团的成员国,除了美国之外、还包括法国、英国、德国、日本、加拿大和意大利。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s