Categories
News 新闻报道

美国首位女性国务卿奥尔布赖特去世

(图 / gnews)

曾获得美国最高平民荣誉、并由时任总统奥巴马授予自由勋章的美国首位女性国务卿奥尔布赖特逝世,享年84岁。

奥尔布赖特因癌症去世,她曾在克林顿任职时,担任长达4年的国务卿。

奥尔布赖特出生于捷克斯洛伐克共和国布拉格。她是在1957年获美国公民的资格。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s