Categories
News 新闻报道

拜登将提出对美国最富裕国民 征收更多税款

美国总统拜登将在当地时间明天(28/3)公布当地的2023年财政预算案时,提出对当地最富裕的美国国民的新税率。

预计,超过700个年收入超过1亿美元的美国家庭将受影响。

他们必须支付至少20%的税率,以确保他们支付的税款,不低于教师和消防员。而新的税收,将适用于任何形式的收入,当中也包括还没有实现的股票收益。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s