Categories
News 新闻报道

李总理: 我国制裁俄罗斯 并非选边站

(图 / 互联网)

李显龙总理表示,我国在俄乌事件中,决定制裁俄罗斯,并非选边站。

李总理说,这是为了捍卫国家的利益,以及遵循基本国际的原则。

李总理是在美国接受当地媒体访问时,重申了我国的立场,并表示新加坡一直以来,都在维护上述的原则。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s