Categories
News 新闻报道

张志贤出访香港 进行工作访问

国务资政兼国家安全统筹部长张志贤将从今天(29/5)起,出访香港4天。

根据外交部发布的文告,张志贤将在这次的工作访问中,与香港现任特首林郑月娥、现任中国全国政协副主席梁振英,以及香港候任特首李家超等,进行面谈。

双方将针对两个城市,以及更广泛地区的发展等课题,互换意见。

文告也表示,这次的工作访问,凸显了新加坡与香港之间长期和密切的伙伴关系。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s