Categories
News 新闻报道

研究: 90%青年对政府拥有一定程度信任

一项名为“新加坡青年发展及路径选择研究”的结果显示,90%的青年对政府拥有一定程度的信任。

另外,大约七成的青年相信,政府能为他们的问题,采取有效的解决方法。

这是李光耀公共政策学院政策研究所社会研究室和全国青年理事会自五年前共同开展的研究,共有近3千名青年参与了这项研究。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s