Categories
News 新闻报道

Instagram让家长限制孩子 花在应用程序上的时间

社交网站Instagram推出新功能,让家长限制孩子花在应用程序上的时间。

科技巨头Meta公司旗下的社交网站Instagram推出家长监督工具,让家长或监护人不仅能限制孩子花在应用程序的时间,还能追查他们在应用程序上的时长,以及他们所关注或被关注的账号信息。

但这项功能只允许拥有未满18岁的家长使用,一旦孩子满18岁,家长监督功能将自动被移除。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s